Monday, March 2, 2009

: My Becoming New Hair Style :

Hye guys...hope u all swehat2 k..hee ;pp mmm..aku atcually x de benda nak post..tiba2 teringat pasal wambut aku..huahaha!! dah pjg n semakin buwok..gagaga! tebal plak tu..sbb wambut aku ni cepat tebal..adoii...wimas..wimas..wimas..!! my last aku cut n color pic aku yg kat profile tu...rihanna kate nyew..huahaha!! mmg melertz...aku skerr gilerr..but x kan nak still style yg samew kan..well..aku..biasa laa..hahaha!! bab2 wambut ni..num 1...bolew? ;p

.: Posh New Hair :.

Smart kan??? mmm..aku nak cut my hair like this..cool dowh..color..still pikir lg..blonde2 ni cm dah muak...semua klau aku tgk baek kat club or kat shopping2 center n even kat opish aku pown ..smua wambut karat..adoii...dah x taste...huahaha..

.: Formal Event :.

Lagi pown Victoria ni mmg idola aku..huahaha..gileww babik aku skerr dier ni...fesyen mmg high taste..lg taste kat laki diew ni..hahaha!! ;pp btol kannn...c
ookies sowe..u num 2 ..hahaha!! wambut kan mahkota tuk semua..buwok wambut..buwok la penampilan korang..sbb wambut manew la bolew sembunyi2..lain la kalu ko pakai topi jew..wosak wambut dowh! or wambut kejung!! heee ;pp

.: Front :.

.: Back :.

Victoria ni mmg style..tgk jew life diew dlm " Victoria Beckham Coming To America "...perghh..skerr!! mmg besh pasal life diew pindah ke L.A tu..apew
2 pown..nanti aku post pic wambut aku pas cut nanti k..
hee ;pp





* cherrs
*

~ xOxO ~

11 comments:

Mr Elmo said...

adore gileww babik !!!!!!!!!

Agus Johns said...

hmmm? sesuai ker?

Mr Elmo said...

sesuaii la....
mukew aku kan international..
huahaha!! ;p

Cik Remyza said...

ohhh aku dah wat daaaa..!!

cuma aku nyer bercolor..!!

huuhuuu

Mr Elmo said...

owh..yew kew?
tp napew cm siamang...
hee ;pp

Cik Remyza said...

itu blm set laaa....

cuba u tgk rmbt i br bgn tido.. mcm Vic tau...

kalau dah set bagai rmbt Vic mcm i ok..!!

hikss

Mr Elmo said...

u mmh class..
hee ;p

WeBViDeOKLiP said...

style la posh :)

Cicie~!!! said...

"mukew aku kan international.."
ermmm...
aku perlukan masa utk pk kata2 ko tu~!!!

Amy Carmeen said...

ko mmg suka jd kn muka or fahsion sbg idola u kn...neway...tq

dakchomey said...

nnt da wat rmbt gaye tu, sile la tunjuk kn pade kami yea..