Tuesday, January 27, 2009

: Baby Boi :

Hahh..korang mesti ingat aku adew flirtting around my Mr Cookies kan..haha..x la..aku setia skank ni..wahaha.."muk,ko diam!",hee..ni aku nak ckp pasal baby boi baru aku..atcually x la br sangat,setahun gak la diam x diam aku gan baby boi aku ni..just nak share gan korang jew..aku sayang sgt baby boi aku ni..cookies, u dont worry k..i luv u more more n more..hehe.. Dude, jgn gelabah bolew x..baby boi yg aku maksudkan ni My Car la..hee..byk dowh diew berjasa kat aku walaupown baru setahun jagung gan aku... 31/12/2007 : Baby Boi Was Born..hee ;p



MySpace

Myvi Car ... i love my Myvi.. haha.. aku dah adew kete? cm x caya jew bunyi nyew..tp rezeki dah adew kan... alhamdulillah..this car kuar btol2 awal tahun 2008..that means aku mula bwk this baby boi on 1 January 2008..ayoo..cool dowh! awal tahun bwk ketew baru..lalala..sonok gilew hampir x terkata...thanx2!! Firstly aku x tergerak nak beli kete ni..cm budget x ckup jew tuk aku..hehe..tp tgk member aku..feena dah apply and selang 2 3 minggu tu dah approve..aku pown try la..dgn berlangkah kan kaki kanan aku..pintu rezeki dah dibuka tuk aku..aku pun dpt selepas dlm 3 minggu aku apply..aku beli baby boi ni kat pandan jaya..dealer diew kak nor...cerewet pompuan ni..hehehe..tp diew wat keje bgos..thanx gurl..selepas sign agreement kat opish semua bagai..kunci kete pown bg kat aku..yahoo!!! cm mimpi jew..padahal..lesen satu haram pown x de..until now!! gagaga!!



.: My Car Key :.

Aku pown dgn wase confident bawak kete aku ni blk umh..perghh..cm mimpi jew ciot..kalu korang pown dpt benda yg korang x sangka2..tiba2 ade dpn mate ko n milik ko plak tu..manew x sonok nyer..gileww la...apew2 pown aku bersyukur rezeki aku adew setelah sekian lame aku bekerja dan memudahkan aku pergi blk kerja..Amin!



.: Dah Parking Kat Umah :.

Aku ckp gan ko..Myvi ni aku ingat kan kecik gak cm kelisa or kancil..tp dlm diew..luas gilew..lg luas dr Suzuki Swift..btol..korang x caya,korang gi la naek Myvi..seyes.haha..kirew puas la..so,pas dpt kete tu..aku jaga la baek2..kekadang tu..tiap minggu gi basuh nak bg bersih n kilat..skank ni..nan ado..haha..cian baby boi tu..bukan dah x nak..ye la..first2 tu kan



.: Baby Boi Tgh Mandi :.

excited..skank ni.
.maman jew..lite2..hehehe ;pp Aku wase idup dengan berkereta ni kekadang tu mmg perit if ko x pandai manage kewangan ko..adoii..pedih ciot..nak x nak..kena bayar la gak kan duit kete tiap2 bulan dr kena tawek..ishh..ye la..kete ni byk kegunaan nyew tuk kehulu kehilir..senang..!

Owh ya..lupew nak gi tau korang..Myvi Ba
by Boi aku ni warna hitam..aku suker hitam..x tau napew..warna yg simple kot..hee..dlm car aku ni ade beruang putih..chumel cm aku gak taw! lalala..hee ;p My baby ni kalu nak dikira bwaper byk aku bwk blk kmpg setelah setahun guna..baru 2 kali jew..haha..x sker jln jauh..fobia..hahaha..pewak sekali je , melaka sekali n seremban pown sekali..bolew? mmm bolew la..mewase la aku bwk kete gi tmpt2 tu semua..hahaha!!! ;)



.: New Arrival :.

ok la gu
ys..aku hopew kalu adew rezeki aku lebeh nanti aku nak airbrush kete aku ni..x tau lg design apew aku nak..tp still dlm progress..hehehe..so, cool skit baby boi aku ni bilew jumpa baby gurl diew nanti..caya laa!! ;p

MySpace

adios! ;p



10 comments:

Mr Elmo said...

kereta ku sayang!!
hahaha!! ;p

mummy roshie said...

biler nak bwk mummy..???lalalala~~

Mr Elmo said...

nanti jack bwk mummy k jln2..
lalala...blkg lorong nak ikut x?
hehehe ;p

Anonymous said...

dan dengan kereta ini la aku nyaris2 accident dan dengan kereta ini jugak aku rasa macam naik ROLLERCOASTER owhhh~!!! walaupon 1.3 sajo tapi macam naik kate BMW 7 series owhhh~!!!
nway jangan lupa, dapat jew gaji bayar duit kate dulu owhhh~!!!

dan pada yg lain
berhati2 lah semasa memandu...
jap lasen kate dah ade kew nie...
jap aku suruh abg PULAPOL sp[otcheck ek kat PUTRA APPARTMENT ek~!!!

PERUBAHAN MENJANA KEHEBATAN~!!!

Agus Johns said...

tgk pg baru aku suns!!!

anyway..kete ko..banyak jasa pada aku gak...
hehehehe
:)

Mr Elmo said...

gagaga...
cialll kan... ;p

Miko Shubashi said...

hhuhu..
Ermm.. statment first skali tuh.. "no flirting.." hmmm.. mak senyapkan jer. miahahahah

baby boy ek?? isk.. miss my myra !!!

Mr Elmo said...

hehehe..
btol la...
Mr Cookies dah adew now this..
i nak setia jew..
cian myra u..
huhu!

Dhina Natasha said...

weiii agus, ko yg bwk kan????
best nya naik rollercoaster d mlm raya!!!
kenangan yg xdpt di lupakan...
i luv u too baby boi...

Agus Johns said...

yezza
malam raya..best sih!