Sunday, January 25, 2009

: My Love :

Hye reader's..how r u? everything's good?..mmm,cool..owh ya..aku nak share gan korang ckit ttg personal life aku, i mean de person that u love..more than friendship..hee ;p ..yew la..of course korang pown adew kan sweet heart? pic kat atas tu la my baby Mr Cookies..haha..btol dowh..yang korang gelak awat? ;p x caya? ellow2..aku x cam dluw lg k cm ganti baju jew..now this setia hingga la kalu bolew bertahan bg kedua2 pihakkk...ayoo!! ;pp

Owh yaa..for me i just call him cookies coz he call me elmo, hee ;p sounds cute rite? haha..
This cookies pandai manage pembelanjaan kite org dah seorang yg sangat2 la penyabar..cool gilerr diew ni..owh yaa..aku ni mmg panas baran..kalu marah tu..mmg emo abes..dgn diew skali kalu x kena gaya kena marah..twok plak tu aku marah diew..kesian glew..swampai nanges2 diew..i so sorry cyunk..i try my best k tuk cool down my bad temper.. hee.. dlm byk2 la boi2 aku..diew aku wase yg bolew memahami aku dengan cara yg sedikit2..sbb kite org tinggal satu umh , so ari2 la diew nmpk pewagai aku...ok wat..senang...x la nanti diew pikir yg bukan2 pasal aku..yew la..aku ni gatal..miang..nakal nak mampus..hehehe.. suka cari mkn luar la beb! ;pp

Ewan ni seorang yg amatlah pendiam...apew2 swelap aku kew..salah aku kew..diew pendam jew..adoii..aku lemah btol kalu cm ni..sbb aku x tau mane swelap nye diri aku..yew la..sometimes aku rasa diri aku ni perfect tp tidak..yg tidak tu la aku nak tau..tp diew x gi tau pun..even kalu kiter gaduh pown..diew byk hide pwasaan diew tu.."Baby Cookies , next time pls k..Elmo x skerr...huhu..!" just tell me wat i suppose to do...
MySpace
Apew yg aku harapkan this relation agar kekal la until bilew2..bukan senang kan nak jage dgn peringkat umo 2 2 org ni yg masih mudew..byk dugaan kat luar tu..so , kena give and take la..kalu gaduh tu baby adalah tuk kebaikan kiter gak k..muacks! hehehe.. masing2 kena perbetulkan diri agar senang masew akan dtg...just tell me the truth if u already have someone better than me..elmo x akan mawah cookies k...pwagai aku ni senang jew..gi tau jew benda2 yg diew wase x skerr..x kewsah la..benda buwok kew..benda baek kew..lg2 benda buwok..kalu pendam2 nanti susah...aku berharap sangat la.."We Be A Best Partner In This Planet Until De' End!! "




To my lovely baby boi.."Mr Cookies"..Elmo Luv U So Much !! "
Muacks!!!
XoXo

15 comments:

Miko Shubashi said...

huuhhu.. best best.. jack u kene banyak belajo !!! kaal emosi.. cian cookies ekekek ... cam cookies dah kene celup dlm air panas.. ekekeke

P/S : cookies u ut ade tmpt ngadu.. miko la org nyer.. ekekekeke ~ !!!!

elise said...

elmo la cookies la....haiyoooo
nak terkeluar telur testis mak baca ekekekekefeeling nie kejap jer ckp kang lik umah gado lik....asam garam umah tangga ek.....cookies tahan la perangai elmo feeling nie.....

Mr Elmo said...

thanx2..
hee...
percubaan jew menulis blog ni..
lalala..
apew2 yg terbaru nanti i akan update..i ni malas nak mengarang lorr.. ;p

AzuRr|NA said...

wahhhhhhhhhh....cookies ailebiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu~!!

wkakakakaka~!!

Anonymous said...

Dia sudah lantang bersuara... hahha...
bagus la kalau sedar diri dah tua...
nway hati kekasih kita kena la jaga owhhh~!!!
jgn terlalu lantang owhhh...
aku nak komen ayat bawah nie owhhh:
"aku ni gatal..miang..nakal nak mampus..hehehe.. suka cari mkn luar la beb! ;pp"
semua diatas adalah benar...~!!!

Mr Elmo said...

ko mmg kemaks!
diam2 sudeh..
hee ;p
baby cookies..u caya la ckp mumuk iteww..
haha!! ;p

Agus Johns said...

cookies?
ayooo...

sebut jer lor biskut-biskut..kan sonang...

nak elmo segala la...
geli aku mendengar nyer!!!!
WASTE!

AzuRr|NA said...

nampaknyer kejelesan melanda pd duer kakak diatas neh~!

go elmokies go~!

Cik Remyza said...

you are so cute

Mr Elmo said...

hahaha..
sumtimes!
hee ;p

elise said...

eiiii feeling nyeh!!!! cute la

wAwaN said...

huhuhuu....

cute..adesh...xterpancar langsung...

ahaks...tapi mcm kenal jek pic yg sebesar alam tu...

adakah itu saya sbagai Mr Cookies....

nyum2 tau2 jek saya suke mkn cOOkies...

<3

Anonymous said...

percayala kata2ku ini...
SEMOGA BERBAHAGIA sampai keakhirnya~!!!
amin...

teringat masa p karoke kat AMPANG PARK...
ada org sampai nak pengsan masatu owhhh~!!!
gaggagaga....

Romeo said...

semoga bahagia
korang mmg comel bersama..
wish u all the best~!
Muah

Mr Elmo said...

thanx u~..
muacks!!
u pown samew k..
jgn lupew i sudehh..
xOxO!