Monday, January 26, 2009

: Best Friend's Ever :




Hi guys..aku just nak kongsi gan korang sapew la kawan aku dlm dunia ni,hahah..This is all de faces of my best best ever friends that i have in my life..atcually byk lg..tp ni jew yg plg wapat and kenal aku..haha..so yg x de pic korang tu..aku mintak maaf la sgt2..kalu nak ikut kan pwenuh blog aku nanti...tp ni yg aku ingat jew..korang pown best buddies aku gak..Apew2 pown.."Aku Sayang Korang Swampai Bilew2"...Aku dah anggap semua kawan2 aku ni cm keluarga aku sendiri..ye la, tipu la if aku cakap kawan sebenarnyew x ptg..sux!! kawan la tmpt berhibur , lauhan rasa , suka duka n kenal kiter gan lebih rapat..gaduh tu jgn ckp la..perkara normal semua tu..gaduh bukan swampai kemati pown..kejap jew..perselisihan paham ckit..hee ;p

Nak aku ceritakan satu per satu perwatakan kawan aku ni mau nyew makan 2 3 4 5 page..haha..So,aku ringkas kan jew k..korang ni semua adew sifat dan cara tersendiri..cm aku gak..kira nyew semua org kan dlm dunia ni adew nilai yg tidak terhingga terperinya..ayoo!! hee ;pp

De all ni la yg byk menanggung kesan yg mendalam kalu kawan gan aku..hahaha!! aku ni panas baran..jenis cakap lepas jew..x kuasa aku nak simpan.."x reti jage ati kawan"? Bukan la..bg aku senang ckp depan2 dan terang..kalu nak terasa..biar skank..jgn dah lame kitew berkawan nanti korang tewase..kan x elok tu..kekadang adew gak kwn2 aku ni yg x suka pewagai aku...until now! seyes dowh..aku x tipu..haha!! bg aku senang jew.."Take It Or Leave It"..! nak kawan meh cini dtg kat aku..x tahan x pew..angkat kaki pelan2 k.. hehehe..x de lah..kalu bolew jgn..aku mmg cm gini..dr dluw pewagai aku cm ni..tanya la kwn2 serumah n aku..de all pown x kuasa nak melayan n dengar leteran aku..Guys..aku nak korang semua yg terbaik..that is just a advise..aku kekadang pown nak advise dr korang..sama2 beri pandangan..mana yg elok..mana yg x elok..kan bgus tu..! ;pp

So apew2 pown u guy's..korang mmg "COOL" !! aku x ralat kawan gan korang..korang is de Best!! Walau apew pown terjadi anta kiter semua..PLS...jgn putus kawan..."Kawan Itu Adalah Amat Penting Dalam Tali Persaudaraan"..x kirew la korang x sempurna kew..terlalu sempurna kew..kiter kawan swampai bilew2 k..!! ;PP

*Love u So Much Guy's"*

*Cheers* ;p




15 comments:

elise said...

no komen ....
ekekekek cantik blog ko ek....kimak,...ko nie reti la coding2 mak x pandai....buta IT....

Mr Elmo said...

alaa elise..
biasa2 jew..
kalu ko duk belek2 jew..
sure ko pun tau!
usaha tangga kejayaan1 ;p

D E E said...

ooowhhhhh!! i lap u tooooooo!

Mr Elmo said...

XoXo! ;p

Dhina Natasha said...

i lap u 345678910..... muahahahhaha...
pantat arr ko blog meletop!!!!

Miko Shubashi said...

huhu..
miahahah ~
angkat kaki pelan2 eh... sedap ayat tuh..

i love u poreber !!

elise said...

yerla miko cam u la angkat kaki tapi x pelan2..tapi laju2....

Isis Natasha said...

larat ke miko angkat kaki?
tak pew isis bantu tampung sikit-sikit
hahahaha
miko lets kuar!

jack, love u too!~

Anonymous said...

i love u 4ever too...

p/s : elise mak tak cakap ek... mak ulang balik ayat ko jew "buta IT" tapi aku rasa salah la ko nie " BUTA(kena beso kan ) it ( biar kecik)" baru betul... hehehehe


madah :

In life ALLAH doesn't give you the people that you want, Instead ALLAH give you the people that you need, to TEACH you, to HURT you, to LOVE you and to make you exactly the way that you should be...~!!!

Agus Johns said...

i lap u
:)

ubby81 said...

best frens ek?...trima kasih...heheh

AzuRr|NA said...

AILEBIU JACKKKKKKKKKKKKKKKKKKK~!!

muah muah ciup ciuppp!

mummy roshie said...

muaahhsss..!!!cayang jack...

pn nabila said...

waaa santeknyer y baju ijo tu..
y tepi die ade namer nabila tu..
geh3..
i lap u 2..
muahhhhhhhh...
:)
melets blog..
hu2..

iN said...

i like ciecie nye qoute nie..

In life ALLAH doesn't give you the people that you want, Instead ALLAH give you the people that you need, to TEACH you, to HURT you, to LOVE you and to make you exactly the way that you should be...~!!!

in fact.. bukan senang kan kita nk maintain persahabatan yg dh nk masuk hampir 5 thn ni kan jack?

apa yg penting?

berkerjasama..

apa yg penting?

berkerjasama..

wonder pets, wonder pets kami dtg..

ahaks!!!