Sunday, February 8, 2009

: De' Gift With Love :

Hi..Hi..Hi...long time no see kan..hee ;p bz laa...lg pown byk masalah lately ni..huhu...korang swehat? hope korang swehat k..n to my fwens yg gi holiday tu..dont 4get my ole-ole taw..haha..hahh..apew lg..ni la aku wase cerita aku plg besh nak kongsi gan korang..hahahaha...pada aku plg besh kowt..manew x nyew...korang tgk je tajuk atas tu..apew? hahh..mengejila tu..."mok..ko jgn nak menggumil k..baca sajoo" hee :pp

MySpace
Last friday ( 6/2/2009 ) aku gi jln2 kat klcc..atcually dah janji gan isis sok nyew nak kuar g pavillion cari brg..tp aku comform sok mesti x kuar..cuti berkembar..biasa la..haha..nak x nak dr tunggu my cookies blk keje that day..aku abesh kan mase kat klcc pas gunting wambut kat mid..mmm..jauh kan..duk setiawangsa padahal..haha..hajat kat hati ni dah resah gulana ni..hee...nak cari brg tuk someOne..manew x nyew..

MySpace
Ok..pas swampai jew parking ni..dgn pwenuh excited tanpa toleh kiri kanan..twos naik escalator tu...otak kate twos masuk GAP..masuk la n cari benda yg aku plan awal2 lg gan member2 team aku..so,pas cari tu..hampa..x de jual pown...sedey! So..sambil cari tu otak melayang pikir benda apew jew..n nak relax dluw..aku gi la cari benda aku tuk wat list..LACOSTE! haha..beg yg aku nak adew tp warna lain..huhu...bilew tgk live..x cantek pown..gah pada namew jew..adoii..harga..mmm.RM5++..huhu...pastu kuar la..n sejenak pikir apew la benda yg diew ni sker..lalala... ;p KY kew? Condom kew? hahahaha.....lawak occay!!

MySpace
Pas puas pikiak tu..ting!!! aku masuk isetan cari that things..alamak...x de! pelik..mmm, lg pown isetan..sure x de ...pastu gi parkson...pusing2..cari2...lalala..atlast tanya akak sale tu.."kak, ade jual Perfume DIESEL x"? that sis jawab..adew..tu!! lorr..blkg aku jew...haha..tgk2 just adew 2 bottle jew..i mean 2 jenis bau..for him n for her..yg "gerek" tu..2 2 bottle tu diew tarikan..For Her diew nyer bottle lace n For Him ala2 army..tp gileww cantek la..aku pown bau for him nyeww..perghh...swedap gilew..segar beb!! Sesegar cinta aku kat diew..huahaha..! :)
MySpacePas dgr segala hujah2 yg diberikan oleh that sale gurl.."bla bla bla"..aku pown ambik that perfume n pay kat counter..lg pown..that someOne mmg wish diew nak that perfume..aku pown belikan just for him, hee.. n pas beli tu..kuar twos cari store yg jual2 paper wrapping ni...hahh..Lovely Lace aku tuju..hahaha..nak teddy bear..nak teddy bear..lorr , tiba2..haha..aku gi la cari kotak yg sesuai n rap-rap tuk masuk perfume ni..mmm, jumpa! n aku cari gift bag tuk diew yg sesuai gan kotak n tema aku..lalala...

.: Gift Bag :.

Haha...dah dok settle benda tu..lorr.x kan kosong jew kan dlm kotak tu pas letak perfume tu..take time ckit aku duk belek2 teddy bear..bunga2 dlm kedai tu..idea dtg kembali , gagaga..skali cari dlm kedai tu adew jual...thanx god.." Shredded Paper" aku letak dlm kotak tu wit that thing..hehe.. cool kan...n aku pikir lg..mmm..cm pucat jew..kosong pas perfume tu kena tutup gan paper td..

.: Diesel Perfume :.

ahahh..tiba2 tgh duk belek2 benda tu, mata aku nmpk icon Love kat counter tu..cantek plak tu..aku ambik la 3...so 3 love means ' I Love U n Never Lose U ' , heee...jadila cm ni..

.: Tadaaa :.

So..aku ubah lah n reka cm ner nak letak benda ni...tup2..jadi cm tu..n akak kedai tu bole ckp apew taw..ni bukan aku nak bangga la..sowe guys..thats sis ckp.."What de romantic person u r" , hee..aku smile jew la..haha..romantic? btol2...cuma aku x tunjuk jew..malu
dowh!!

MySpace
gagaga..gileww! hahh..cantek x ? So bilew that person bukak.." Suprise"..haha..Pas ciap2 semua tu,aku pown choose la riben tuk kotak tu..aku pilih black color sbb simple n nice sbb kotak tu silver..look so maskulin..Cam pic bwh ni..yg love tu aku beli n campakkan dlm gift beg jew..sbb aku nak simple2 jew..x mau glu love2 kat kotak tu cm semak jew , tp pic bwh ni atas katil aku display..hehehe..mmm..ok wat... ;p

.: The Result :.

So...dah decorate everythings and pay..aku tgk jam lg 20 minuteas nak ambik cookies kat opish..lalala...twos start enjin n gi tunggu kat opish...n swampai jew umh..my fwens Nienie mmg adew umh dr pagi td nak banje mamam kfc mlm tu..Agus n E pown adew skali..So, pas drop mista cookies kat umh..aku gan agus gi beli kfc tuk jamu mlm ni..haha...Hahh..dah beli n blk semua bagai..Mamam Time...burpppp..ahh..kenyang! Thanx nienie for de treat..haha..Owh yaa..lupew nak gi tau...we all mamam tu swambil tgk America Idols.. aku skerr Katrina !!!!! diew cm pompuan yg manja n cantek..aku sker time diew pose atas stage tu..hahaha..cool !! n pas umum tersinggkir..she ok jew n yg pasti n besh tu..x pwelok kwn2 yg laen..gileww la minah ni..rock abesh!! skerr...skerr... ;p

MySpace
Dah melantak tu tgk2 tv n gelak2 bagai cm babi memasing...especially Agus la...hehehe..cookies pown masuk tito n me..but..aku kuar jap ambil sumthing dlm kete aku...hahh guys..td aku gi tau yg aku nak bg sumthing kat someOne kan..lalala..u guess? lorr..salah laa...bukan agus...tu nak wat hapew...waste my time jew..hehehe...lagi2..mmmm..elise..bukan gak..beday present aku pown x de until now..hee ;p miko..ishh lg la x de minah bintik tu..hahaha..yaa...thanx amir..laaa, tiba2 laki sally gi jawapan nyew.. Cookies...aku masuk dlm bilik tu tgk diew dah tito..kejut..mate dah mewah lite2..adoii aku ckp..pantang letak kpale atas bantal..skejap je tito..aku kejut n tunjuk kan diew that present...tadaaaa!! hee..atcually aku nak bg on Valentine's nanti..sebab we all keje that day n diew pown x nak celebrate..kate nyeww x baek..aku pown pikiak celebrate seminggu awl la..haha!! jgn jelous!! aku dah smbut dluw..hehehe...

Mista Cookies skerr that things..fuhhh..thanx god once again..giteww..haha...yg pasti..elmo dpt kish pastu..lalala!

MySpace
Aku hope relation aku ni berkekalan lame nyew...doa2 yew kawan2 tuk this Couple even doa tu menjerumus ke jln tidak benar samew skali..haha... ;p


To My Cookies..Elmo Love U So Much !!
Muacks...

MySpace

XoXo !

10 comments:

Mr Elmo @ Bunny said...

hahaha!!
xOxO! ;P

Mista Cookies said...

hee....wangiii ek....

TQ.muah20x

Isis Natasha said...

hiks!~
macam tue
kejab nak bagi wallet la bagai la
kata perfume tak tahan la
last last beli perfume sajork
yg aku ni menunggu macam org sial jew kat rumah untuk mesej yang nan ado sampainya
gagaggaga

p/s : what a romtik person guy u are? kakak tue salah tgk or juling kot. perempuan mmg la romantik sajork kan?

*larik!!!

Mr Elmo @ Bunny said...

gagaga..
celaka ko kan..
hee ;p

Miko Shubashi said...

biase la.. org tgh meroyan ni cam nie la.. ekekekeek

Mr Elmo @ Bunny said...

meroyan?
x de la..
lalala... ;p

Mista Cookies said...

hahhaha....cian kat isis...

lain kali isis 'laharrr' kan aje mamat ni

Mr Elmo @ Bunny said...

owh..awok sokong diew..
ok..ok..x pew!!
huhh!!!

s0l0 m0l0 + sinGle minGle + s0rG s0rG said...

perfume???
gagagaga!!!~
punyerla tnye aku mcm2 last2 perfume gk bertakhta di hati k0 ek?
penat jer aku merek0menkn mcm2
wallet al, belt la, rantai la , kasutla...
huhuhu..

suke tGk k0rg berdue...

;)

p/s: k0 beli x rantai basikal utk izah???

noriza said...

errmm..aku tak tahu sapa punya blog neh..
tapi apsal lak aku kene?
motif rantai basikal??

p/s :gemok gilew!!~~