Monday, February 2, 2009

: New Life Has Come :

Hi...see u guy's again..still breath? cool.. thanx to god..mmm..as usual aku tulis blog ni tuk share gan korang apew2 yg aku lalui kadang kala...aku hope korang sudi2 share segala problem korang gan aku..aku ok tp dr segi mendengar aku kurang tp kalu advise aku mampu tuk menolong walaupown ade kekurangan..Hurm..

Aku yg baru ? de' new me..haha..sound funny rite ? tp guy's...x kan la kiter masih nak ditakuk yg lame...i need changes..I was waiting for so long for this...aku harap ianya berbaloi..huhu..as people say maybe a miracle tu dah dtg..haha..yaaa , everyone told me to be strong dan aku yakin yg aku mampu lakukan dgn hati yg ikhlas..Amin.. thanx fwens...huhu..

Hahaha, kekadang aku cm x percaya yg kemungkinan hati aku ni disentuh oleh dewa pengasih dan penyayang..( main dewa2 ni ) hee ;p aku amat berharap dengan perubahan dr segala sikap dan sifat buwok aku dan menangis megenangkan diri aku ini..aku ingin sekali hujan akan turun dan ilangkan segala kepedihan dan tangisan aku lalu bawa ia jauh pergi..huhu..Apew yg aku minta cahaya menerangi isi hati aku dgn sifat2 dan sikap2 yg baik...

So guys...i need ur support of this changes...

XoXo !

MySpace


9 comments:

Ms Elise Paloma De' Amor said...

hujan turun dan basuh segala tangisan aku dan bawa ia jauh pergi...HAIYO MAK TAKOT.....gitewww ayat hujan basuh bagai..!! ekekekeke

mummy roshie said...

syg sgt jack..aper pun keputusan larling...mummy akan support k..muaaahhsss...!!!

Anonymous said...

Nyah hujan tu ad KLOROK tak? heheheeh~!!!
nway it's gud for u to change it...
i'll support u dari belakang...
ko jgn pk aku nak APOM ko...
yg suka APOM si ann tu~~!!!
ko jgn bagi dia support ko dari blkg tau BAHAYA...

Mr Elmo @ Bunny said...

THANX U GUYS..
MUACKS!!

Agus Johns said...

minta cahaya menerangi isi hati?

hmm...puitis gak ko nie syial!
anyway kalo nak cahaya utk terangi hati..sila2 lekatkan diri dengan si Dia yg Maha Esa...

:)

Mr Elmo @ Bunny said...

celaka tau ko ni...!!
hee ;p
hahh..tau x pew.. :)

Miko Shubashi said...

al the best,, berusehe yek !! betul kate agus ittew !!!! tak selalu.. sesekali la kan !!! :)

s0l0 m0l0 + sinGle minGle + s0rG s0rG said...

to jack a.k.a mr elm0:

tabahkan hati...
kuatkn semanGat...
be str0nG...
kt0rg semua supp0rt k0...
tp daRi belakang la...
b0le??
chaiy0k2!!~

;)

Mr Elmo @ Bunny said...

thanx..
insya'allah!
Amin..
huhu :(